Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego biała perła jest najdroższa ?

KaeN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie rozumiem dlaczego red jesst najtancza choc trzeba ją na +9 niebieska na +8 a biala na +7..

W calej grze od 2 tygodni mam 3 albo 4 biale 2niebieskie i 1 red złowioną tylko wiec moim zdaniem redka na +9 powinna byc najdrozsza. A co wy o tym myslicice?

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

Nie wiem, moze dlatego ze gdyby byla najtańsza to by bylo latwiej o takiego boja +7/8

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

To proste po 1 takie ceny ustalili gracze i na białe perły największe zapotrzebowanie jest bo na +7 to mało kto wgl bodzi używa tylko leci na pałe a na red'ki to już wiesz bodzie itp itd :) Tak więc żadzje pali co powoduje że inne perły są tańsze.

Opublikowano

Jest to jeden z najczęściej używanych ulepszaczy, i jest on głównie potrzebny żeby ulepszyć coś na +7... Jeżeli ulepszasz np. Stal do +9 bodziami to na pewno kilka tych perełek ci pójdzie.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

bo więcej białych pójdzie niz czerwonych na ulepszanie może np pójść z 5białych i dopiero na 7 wejdzie a na 8spali i od początku katujesz te 5białych

Opublikowano

Prawie od zawsze biała była najdroższa więc nie wiem co to za zdziwienie :P Ale odpowiedzią na twoje pytanie jest ponieważ ulepszanie tych broni/zbroi zaczyna się od białej a gdyby była tania to każdy by miał coś +7-9 :D

l9WHU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...